Είδαμε την παράσταση «Ως την άκρη του κόσμου»

Μία παράσταση επίκαιρη, ενδιαφέρουσα αλλά και πολύ διασκεδαστική.

Πρωταγωνιστές της παράστασης δύο παιδιά ,τα οποία μετά από το μεγάλο «μπουμ» που έγινε στη χώρα τους, έχουν βρεθεί μόνα, έχοντας μόνο ο ένας τον άλλον, και προσπαθούν να βρουν το σημείο «Χ», για να ξαναδούν τους δικούς τους. Στο ταξίδι τους συναντούν πολλούς, κακούς και καλούς, βρίσκουν εμπόδια που μοιάζουν ανυπέρβλητα αλλά τα αντιμετωπίζουν με θάρρος και πάνω απ΄ όλα ομαδικά!


Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις στα παιδιά για τον πόλεμο, για το χαμό, τις καταστροφές και την προσφυγιά, αυτή η παράσταση όμως το κάνει με σεβασμό στα παιδιά και τη ψυχοσύνθεσή τους. Αυτό που μένει στο τέλος είναι ίσως μία δόση προβληματισμού, γιατί τελικά «δεν είναι όλα όπως φαίνονται», όπως συμβουλεύει και η Μεντιόλα τα παιδιά, και ούτε όλα είναι τόσο δεδομένα!


Η παράσταση, λοιπόν, καταφέρνει να μιλήσει για θέματα πολύ σοβαρά και επίκαιρα αλλά με διασκεδαστικό και χιουμοριστικό τρόπο. Η υπέροχη μουσική του Θάνου Μικρούτσικου που ντύνει την παράσταση κάνει τα παιδιά να ξεσηκωθούν! Επίσης, οι ερμηνείες των ταλαντούχων ηθοποιών κάνουν εντύπωση για παιδικό θέατρο, καθώς συγκινούν μικρούς αλλά και μεγάλους! (Αγαπημένος μας χαρακτήρας ο Γλάρος!)

Προτείνουμε την παράσταση σε παιδιά άνω των 7 ετών


ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ της Μαρίας Παπαγιάννη Ομάδα C. for Circus – Θάνος Μικρούτσικος Στο θέατρο Τζένη Καρέζη Κάθε Σάββατο στις 15:00 και κάθε Κυριακή στις 11:30 και 15:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ