Είδαμε την παράσταση “Δίπλα δίπλα”

Η παράσταση “Δίπλα δίπλα” είναι πραγματικά μία παράσταση που σε ξαφνιάζει, καθώς οι ηθοποιοί δεν μιλούν ελληνικά αλλά και καμία γνωστή γλώσσα! Μιλούν μια γλώσσα ανύπαρκτη με διάφορες περίεργες λέξεις, που τελικά γίνεται απόλυτα κατανοητή από τα μικρά παιδιά με τη βοήθεια των κινήσεων και των συναισθημάτων των ηθοποιών. Αρχικά, λοιπόν, προβληματιστήκαμε αλλά, όσο περνούσε η ώρα, καταλάβαινε κανείς ότι αυτό όχι μόνο δεν προβληματίζει τα παιδιά αλλά τους εξάπτει την περιέργεια και μάλιστα μετά από λίγη ώρα παύει να τους κάνει και εντύπωση, αφού κατανοούν απόλυτα τους ηθοποιούς!

Δύο ζευγάρια, λοιπόν, μένουν δίπλα δίπλα και φυσικά διαφωνούν, νευριάζουν, τσακώνονται, μέχρι που μία καταιγίδα τούς κάνει να ενωθούν και να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. Συναντούν διάφορα εμπόδια στο δρόμο τους και έχουν πολλές διαφωνίες αλλά καταλαβαίνουν ότι ο καθένας έχει κάτι να προσφέρει στην ομάδα και για να τα καταφέρεις τελικά χρειάζεται κόπος και επιμονή. “Δεν τα παρατάμε” θα πουν οι πρωταγωνιστές – στη δική τους γλώσσα βέβαια – και θα καταφέρουν να συμβιώσουν αγαπημένοι.

Η φιλία, η αλληλοβοήθεια, η συνεργασία, η επιμονή και η χαρά της δημιουργίας είναι κάποια από τα βασικά θέματα της παράστασης, που παρουσιάζονται με χιούμορ στους μικρούς θεατές!

Προτείνουμε την παράσταση αυτή για παιδιά από 4 ετών.

Δίπλα Δίπλα Άγγελου Αγγέλου – Έμης Σίνη

ΜΙΚΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ REX – ΣΚΗΝΗ «ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ»

Κάθε Σάββατο στις 17.00 και Κυριακή στις 10.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ