“Ένα βιβλίο με… ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ” ένα νέο βιβλίο λίγο διαφορετικό…με πολλή δύναμη και πολύ ταλέντο

Μπορεί να έχει εκδοθεί εδώ και λίγο καιρό, δεν είναι όμως ποτέ αργά να παρουσιάσεις ένα “φρέσκο” υπέροχο βιβλίο για μικρούς και μεγάλους.

Από τις Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη κυκλοφορεί “Ένα βιβλίο με… ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ!”, ένα πολύ καλό, “γεμάτο” βιβλίο, γεμάτο με υπερδυνάμεις, που ο καθένας από εμάς έχει… ένα ταλέντο όπως η μουσική, μια ιδιότητα όπως η υπομονή ή η προσαρμοστικότητα (η αγαπημένη μου)…

Ο καθένας από μας είναι βέβαιο πως είναι καλός σε κάτι και αυτό το βιβλίο ήρθε για να βοηθήσει τους μικρούς αναγνώστες να το αντιληφθούν, να βρουν τη δική τους υπερδύναμη και φυσικά να καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Διαβάζεις αυτό το βιβλίο και αμέσως νιώθεις δυνατότερος, σπουδαιότερος και πιο έτοιμος για το μέλλον, κάτι που τα παιδιά το έχουν ανάγκη για να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα αλλά και για να γίνουν ενήλικες που δεν θα κρύβονται ή θα φοβούνται! Στο τέλος του βιβλίου το παιδί θα βρει δύο “ασκήσεις” που το βοηθούν να εντοπίσει τη δική του υπερδύναμη. Φτιάξτε μαζί του μια λίστα με τις δικές του υπερδυνάμεις, συζητήστε μαζί του για τις ικανότητές του, βοηθήστε το να βρει σε πόσα πράγματα είναι καλό και δείξτε του θαυμασμό και εκτίμηση. Είναι μια ευκαιρία να του δείξετε πόσο σπουδαίο είναι!

Γραμμένο από την ψυχολόγο και μητέρα τριών παιδιών, τη Σουζάννα Ίσερν, το βιβλίο αυτό βοηθάει το παιδί να νιώσει μοναδικό, να αντιληφθεί πόσο ικανός και χρήσιμος είναι και φυσικά να εκτιμήσει και τους ανθρώπους με τους οποίους συνυπάρχει, γιατί τελικά σεβόμενοι και εκτιμώντας τον ίδιο μας τον εαυτό σεβόμαστε και τον Άνθρωπο!

Όμορφες λέξεις, μεγάλη γραμματοσειρά κατάλληλη για παιδιά που ξεκινούν να διαβάζουν μόνα τους. Εικόνες από τη Ροθίο Μπονίγια τόσο ταιριαστές με το περιεχόμενο, λιτές αλλά και τόσο ταξιδιάρικες…

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα γίνουν δύο διαδραστικές παρουσιάσεις σε δύο βιβλιοπωλεία της Αθήνας. Μην τις χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ