Πειραματιστείτε με τις ώρες με το βιβλίο “100 απλές δραστηριότητες STEAM για μικρούς επιστήμονες και καλλιτέχνες”

Τα σχολεία σε λίγο κλείνουν, τα παιδάκια μας θα περνούν τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι κι εμείς θα αναζητάμε τρόπους και ιδέες να τα απασχολήσουμε δημιουργικά!

Αυτό το βιβλίο είναι μια πολύ καλή πρόταση που μας λύνει τα χέρια, καθώς περιλαμβάνει 100 απλές δραστηριότητες-πειράματα για να πειραματιστείτε με τα παιδιά, να μάθετε και φυσικά να διασκεδάσετε! Οι δραστηριότητες ποικίλουν και καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα από τεχνολογία, φυσική, μηχανική, μαθηματικά μέχρι και καλλιτεχνικά και δραστηριότητες για κάθε εποχή. Και μπορεί να σας ακούγονται όλα πολύ επιστημονικά αλλά τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι πολύ απλά, όπως ένας αφρός ξυρίσματος, χρώματα ζαχαροπλαστικής, μανταλάκια και άλλα απλά αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι!

Το βιβλίο περιλαμβάνει και πιο απλές και παιχνιδιάρικες δραστηριότητες για παιδιά από 1 έτους. Μπορείτε να παρακινήσετε τα παιδιά βάζοντάς τους να επιλέξουν μια δραστηριότητα για κάθε ημέρα. Όλες οι δραστηριότητες πρέπει να γίνονται υπό την επίβλεψη ενήλικα.

Θα αφιερώσετε λίγο χρόνο στην προετοιμασία αλλά πολύ χρόνο στη δημιουργία και τη διασκέδαση!

Το βιβλίο “100 απλές δραστηριότητες STEAM για μικρούς επιστήμονες και καλλιτέχνες” είναι της Andrea Scalzo Yi, της ιδρύτριας του Raising Dragons, μιας εταιρείας που η αποστολή της είναι να εμπνεύσει γονείς και παιδαγωγούς να παίξουν με τα παιδιά και να τα εκπαιδεύσουν με απλούς τρόπους, και μητέρας τεσσάρων γιων και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ