Διαβάσαμε τη γλυκιά ιστορία της Μαρίας Σούμπερτ “Το μυστικό του Δέντρου” – Παρουσίαση του βιβλίου το Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Το νέο βιβλίο της Μαρίας Σούμπερτ “Το μυστικό του Δέντρου” είναι μια όμορφη ρομαντική ιστορία για τη δύναμη της αγάπης. Ο Στρατής, το νέο αρχοντόπουλο, ερωτεύεται την παρακόρη, τη Λεμονιά και – όπως συμβαίνει στις ιστορίες και όχι μόνο – η αρχοντική οικογένεια και κυρίως η μητριά αντιδράει. Πώς είναι δυνατόν ένα αρχοντόπαιδο να παντρευτεί μια παρακόρη; Διαφωνεί τόσο πολύ με την αγάπη αυτή που δοκιμάζει να ρίξει κατάρα και να μεταμορφώσει το κορίτσι σε μια πραγματική λεμονιά! Η κατάρα της, εντελώς αναπάντεχα, “πιάνει”, το αγόρι βρίσκεται σε απόγνωση αλλά με την επιμονή, την αγάπη και την αποφασιστικότητα του Στρατή, η αγάπη βγαίνει νικήτρια.

Ένα ωραίο βιβλίο για να γνωρίσουν οι μικροί αναγνώστες το γλυκό και ρομαντικό πρόσωπο της αγάπης, να γνωρίσουν ότι όταν κάτι το θέλουν πολύ πρέπει να επιμείνουν και να αγωνιστούν γι’ αυτό και όχι να παραιτηθούν επειδή το λέει κάποιος άλλος.

Αυτήν την ιστορία αγάπης συντροφεύει η επίσης ρομαντική και λιτή εικονογράφηση τής Πέρσας Ζαχαριά. Το βιβλίο ανήκει στη Σειρά Σύγχρονη παιδική λογοτεχνία των Εκδόσεων Διάπλαση και το προτείνουμε για παιδιά από 6-7 ετών. Όπως όλα τα βιβλία αυτής της σειράς, “Το μυστικό του Δέντρου” είναι ιδανικό λόγω μεγέθους, γραμματοσειράς και περιεχομένου για παιδιά που αρχίζουν να διαβάζουν μόνα τους βιβλία.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, στις 12 το μεσημέρι, οι Eκδόσεις Διάπλαση και η Μαρία Σούμπερτ καλούν τους μικρούς τους φίλους σε ένα παιχνίδι ανακάλυψης του μεγάλου αυτού μυστικού, που είναι κρυμμένο στο βιβλίο ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ, στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων, Σόλωνος 19 Κολωνάκι.

Τι μπορεί να μεταμορφώσει ένα κορίτσι σε δέντρο και πώς μπορεί να γίνει άνθρωπος ξανά;

Διαβάστε επίσης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ