Νέες κυκλοφορίες από Εκδόσεις Διάπλαση

Οι Εκδόσεις Διάπλαση υποδέχονται και πάλι τους μικρούς αναγνώστες στο διασκεδαστικό κόσμο του Τζόρι Τζον, ο οποίος μαζί με τον εικονογράφο Πιτ Όσγουλντ έχει δημιουργήσει μια σειρά από απολαυστικούς και αξιαγάπητους ήρωες, που προσπαθούν να συμφιλιωθούν με τις αδυναμίες τους και να βρουν  την ισορροπία και την ευτυχία. Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων βιβλίων, Ο κακός σπόρος και Το καλό αυγό, κυκλοφορούν ακόμη δύο τίτλοι.

Το κουλ φασόλι
Το σχολείο είναι γεμάτο κουλ φασόλια, αλλά ο ήρωάς μας δεν είναι ένα από αυτά. Κάποτε τους έκανε παρέα, αλλά μετά τα πράγματα άλλαξαν. Τώρα όλα τού πάνε στραβά και δεν νιώθει καθόλου κουλ.

Κάποια μέρα όμως του συμβαίνει κάτι εκπληκτικό. Κάτι που θα τον κάνει να καταλάβει ότι αυτό που τελικά σε κάνει πιο κουλ δεν είναι η εμφάνιση, αλλά η ευγένεια και η καλοσύνη.

Η αραχτή πατάτα
Η πατάτα μας δεν έχει όρεξη να κάνει ούτε βήμα. Περιτριγυρισμένη από δεκάδες γκατζετάκια και σνακ, έχει τα πάντα όσο πιο κοντά της γίνεται για να μη χρειαστεί ποτέ να σηκωθεί από το βαθουλωμένο μαξιλάρι του καναπέ.

Μήπως όμως δεν είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος να περνάει τη ζωή της; Ένα αναπάντεχο συμβάν θα την κάνει ν’ αρχίσει ν’ αναρωτιέται… Μπορεί τελικά το φως του ήλιου, η φύση και ο καθαρός αέρας να είναι καλύτερα απ’ αυτά που βλέπει στις οθόνες της;

Μετά από τον Κακό σπόρο και το Καλό αυγό, ο Τζόρι Τζον συνεχίζει την υπερεπιτυχημένη σπαρταριστή σειρά της Ομάδας Τροφίμων, δίνοντας για άλλη μια φορά τροφή για σκέψη, με την υποστήριξη της θαυμάσιας εικονογράφησης του Πιτ Όσγουολντ.

Επίσης κυκλοφορεί η υπέροχη περιπέτεια Η συναρπαστική μέρα της Ζαφειρούλας και του Κατσαρούλη, σε κείμενο και εικονογράφηση της Καρολίν Νταλ’ Αβά, όπου τα παιδιά παρακολουθούν το φανταστικό ταξίδι μιας ποντικίνας και ενός σκύλου σε διαφορετικούς χρόνους και τόπους και καλούνται να ψάξουν στις πανέμορφες εικόνες για να βρουν διάφορα πρόσωπα και αντικείμενα… και τη Ζαφειρούλα, που εξαφανίζεται όλη την ώρα!

Μια απίστευτη περιπέτεια σε εντυπωσιακούς κόσμους, όπου υπάρχουν χίλια πράγματα για να ψάξετε και να βρείτε!

Δυο πολύ καλοί φίλοι, η ποντικίνα Ζαφειρούλα και ο σκύλος Κατσαρούλης, ξεκινούν να πάνε μια βόλτα για να φάνε γλυκό, αλλά καταλήγουν να κάνουν ένα ταξίδι σε διαφορετικούς χρόνους και τόπους, όπου βλέπουν ένα σωρό διαφορετικά πλάσματα και αντικείμενα!

Μέσα στις πανέμορφες εικόνες της Καρολίν Νταλ’ Αβά αναζητήστε τη μικρή Ζαφειρούλα, που όλο χάνεται, αλλά και όλα τα περίεργα που συναντούν στο δρόμο τους οι δύο ήρωες.

Για παιδιά από 3 ετών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ