Μένουμε σπίτι και απολαμβάνουμε τις προτάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου

#Mένουμε_σπίτι και απολαμβάνουμε στα κοινωνικά δίκτυα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος τις καθημερινές του προτάσεις.

geniko_IFGthumb

Ακολουθήστε το Γαλλικό Ινστιτούτο σε FacebookInstagramYouTubeTwitter  για να παρακολουθήσετε τα καθημερινά μας ραντεβού με ξεχωριστούς προσκεκλημένους!

#eimastemazi #IFG 

Μένουμε σπίτι αλλά δεν απομακρυνόμαστε από κοντά σας! Το Γαλλικό Ινστιτούτο διαπερνά τους τοίχους που μας χωρίζουν, διανθίζει την νέα ψηφιακή μας καθημερινότητα με ενδιαφέρουσες προτάσεις και μας συντροφεύει επιμορφώνοντάς μας και διασκεδάζοντάς μας με ένα πρόγραμμα που επιθυμεί να ανταποκρίνεται σε όλες τις ηλικίες και τις απαιτήσεις.

Κάθε μέρα για όλο τον Απρίλιο, σας δίνουμε ραντεβού με ξεχωριστούς προσκεκλημένους, βλέπουμε ταινίες και θεατρικά έργα, επιλέγουμε μαζί σας μουσικές, διασκεδάζουμε μικρούς και μεγάλους, και σχεδιάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Δείτε το πρόγραμμα και συντονιστείτε μαζί μας.

LA RÉCRÉ / ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
Κάθε Τετάρτη στις 12.00΄ το μεσημέρι

Η καλλιτέχνις Μάρω Μιχαλακάκου προσκαλεί φίλους και φίλες της καλλιτέχνες και δημιουργούς, να απασχολήσουν τα παιδιά σας με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες: ελάτε να ακούσετε αφηγήσεις ιστοριών, να μαγειρέψουμε και να δημιουργήσουμε κατασκευές όλοι μαζί.

LECTURES PARTOUT / ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ
Κάθε Τετάρτη στις 18.00΄

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος σε συνεργασία με Έλληνες εκδότες, παρουσιάζουν μια βιντεοανάγνωση αποσπάσματος γαλλικού βιβλίου στα ελληνικά.
Την ανάγνωση κάνουν εκδότες, συγγραφείς, μεταφραστές, ηθοποιοί, …
#Μένουμε_σπίτι #Διαβάζουμε_γαλλικά_βιβλία

JOIES INSOUPÇONNABLES / ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΧΑΡΕΣ
Κάθε Δευτέρα στις 18.00΄

Καλεσμένοι έκπληξη μοιράζονται μαζί σας τις απροσδόκητες χαρές τους.
Στον εγκλεισμό, η χαρά περιμένει να την ανακαλύψουμε μέσα από αργό ρυθμό που μας έχει επιβληθεί.
Έχουμε την τύχη να μπορούμε να διαπεράσουμε τον καθρέφτη της ματαιότητάς μας.
Βιώνοντας μια διαφορετική χρονικότητα οδηγούμαστε σε μια ενδοσκόπηση, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ανθρώπινη υπόστασή μας και τελικά βρίσκουμε απρόσμενες χαρές σε πράγματα και καταστάσεις που μέχρι χτες μας φάνταζαν κοινότυπα.
Σχεδιασμός: Μάρω Μιχαλακάκου, Muriel Piquet.

LE BIG BANG DE L’IFG / ΤΟ BIG BANG TOY ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ
Κάθε μέρα, όλη την εβδομάδα

Μια νέα στήλη που θα ανανεώνεται όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέσα από την οποία θα σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας επιλογές: συναυλίες on line, εικονικές ξεναγήσεις, podcast, διαλέξεις, ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, βιβλία κ.α.

MUSICALEMENT VÔTRES / ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ
Κάθε Παρασκευή

Ένας προσκεκλημένος ή μια προσκεκλημένη – έκπληξη σας αποκαλύπτει την αγαπημένη του playlist. Πείτε μας τι θα θέλατε να ακούσετε ή να δείτε live κι εμείς θα φροντίσουμε να απαντήσουμε στις επιθυμίες σας. Στείλτε μας τις προτάσεις σας στα κοινωνικά μας δίκτυα!

Πηγή: ifa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ