Οι Μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις 2022-2023 του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

Πηγή: https://www.otegroupmuseum.gr/

Mια νέα χρονιά γεμάτη προκλήσεις έχει ξεκινήσει και το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών είναι εδώ με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις για σχολεία και οικογένειες!

Με βασικούς πυλώνες την κοινωνία, το περιβάλλον και την εξωστρέφεια, μας καλεί όλους, τόσο στο χώρο του Μουσείου, όσο και διαδικτυακά να συνδεθούμε σε μια ξεχωριστή εμπειρία δημιουργίας και εξερεύνησης!

Με μήνυμα «Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών δεν είναι μόνο Μουσείο», το Μουσείο φέτος αλλάζει µορφή και µετατρέπεται κάθε φορά σε κάτι διαφορετικό! Γίνεται Κουκλοθέατρο, Ακαδηµία τέχνης, Stem Εργαστήρι Μηχανικής, Μουσική Ακαδηµία, Πυροσβεστική, Ταχυδροµείο, Εργαστήρι Πηλού, Γκαλερί, Storytelling Workshop, Re-use Lab και όχι μόνο …

Με πρωτότυπα online εικαστικά εργαστήρια, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τα διαδικτυακά του ταξίδια στα αποµακρυσµένα σχολεία της περιφέρειας, ενώ για πρώτη φορά επισκέπτεται και σχολεία της ομογένειας σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες !

Οι δράσεις διαρκούν έως και τον Μάιο.

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Μουσείου είναι δωρεάν!

Τα προγράμματα απευθύνονται σε σχολεία και σε οικογένειες που θέλουν να επισκεφτούν το Μουσείο. Για τη συμμετοχή στα προγράμματα χρειάζεται ηλεκτρονική προκράτηση και οι θέσεις ανοίγουν 15 μέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του κάθε προγράμματος.

Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.otegroupmuseum.gr/ekpaideusi/

Πηγή: https://www.otegroupmuseum.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ