“Συλλέκτης λέξεων” ένα πρωτότυπο παιδικό βιβλίο κυκλοφόρησε από το Μεταίχμιο

Μερικοί άνθρωποι συλλέγουν γραμματόσημα. Μερικοί συλλέγουν νομίσματα. Μερικοί έργα τέχνης. Και ο Ζερόμ;
Ο Ζερόμ μάζευε λέξεις…
Σ’ αυτή την τρυφερή και έξυπνη ιστορία του αγαπημένου Πίτερ Ρέινολντς, ο Ζερόμ ανακαλύπτει τη μαγεία των λέξεων παντού γύρω του: μικρές και μεγάλες λέξεις, συνηθισμένες ή σπάνιες, γνωστές και άγνωστες. Λέξεις που ενώνουν, μεταμορφώνουν και εμψυχώνουν.
Μια ιστορία για τη δύναμη που κρύβουν οι λέξεις και για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν όταν τις μοιραζόμαστε με τον κόσμο.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ο Τζερόμ δε συλλέγει πράγματα, όπως κάνει συνήθως ο κόσμος, αλλά λέξεις – και αποφασίζει να τις μοιραστεί. Όπως πάντα ο Ρέινολντς προσεγγίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, πρωτότυπο αλλά και γεμάτο ευαισθησία, ένα σημαντικό θέμα, και το αποτέλεσμα είναι ένα βιβλίο διαχρονικό, που μπορεί να γίνει κλασικό.
The New York Times Book Review

Ο Ρέινολντς με μαεστρία και σχεδόν ειρωνική λακωνικότητα παρουσιάζει τη σαγήνη που κρύβουν τα νοήματα, οι ήχοι και οι χροιές των λέξεων και, σε συνδυασμό με τη λιτή εικονογράφηση, αποτυπώνει την ομορφιά τους και το θαύμα τού να τις μοιράζεται κανείς με άλλους.
Kirkus Review

Με ευφάνταστη (και πολύ-πολιτισμική) εικονογράφηση, ο Συλλέκτης λέξεων του μετρ στη συγγραφή και εικονογράφηση Πίτερ Ρέινολντς είναι ένα βιβλίο γεμάτο ομορφιά, μια ιστορία που εμπνέει και που εξηγεί γιατί οι λέξεις είναι υπέροχες – και γιατί, μικρές και μεγάλες, τις χρειαζόμαστε όλες.
BookPage

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ