Βιβλία για το καλοκαίρι από τις Εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο

Το φετινό καλοκαίρι, μαζί με τα αντηλιακά και τις πετσέτες, μην ξεχάσετε να βάλετε στην τσάντα σας και ένα βιβλίο για να διαβάσετε με τα παιδιά, κάτω από την ομπρέλα! Οι Εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο προτείνουν βιβλία τα οποία θα σας κάνουν παρέα το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο. Ανθεκτικά στην άμμο, το αλάτι, και τον καυτό ήλιο. Αν βέβαια πέσει πάνω τους λίγο νερό ή αντηλιακό, δεν χάλασε κι ο κόσμος, το πολύ πολύ να ζωντανέψουν οι ήρωες και να τρέξουν κατευθείαν για βουτιές!

Η σειρά βιβλίων με το μικρό άσπρο ψαράκι απευθύνεται σε πολύ μικρούς αναγνώστες, ακόμα και σε αυτούς που τώρα ξεκινούν να μαθαίνουν ανάγνωση. Επίσης, είναι κατάλληλη για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Οι μεγάλες, ξεκάθαρες και χρωματιστές εικόνες θα σας ταξιδέψουν κατευθείαν στα βάθη του βυθού. Εκεί, ένα μικρό ψαράκι συναντάει θαλάσσια ζώα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.
Από 2 ετών

Ένα μικρό κορίτσι, η Στέλλα, περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές της στο σπίτι της γιαγιάς της δίπλα στη θάλασσα. Η Στέλλα ανησυχεί πολύ όταν ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος της φίλος, ο γλάρος, έχει αρρωστήσει εξαιτίας της ρύπανσης που προκαλούν οι άνθρωποι στο περιβάλλον. Αποφασίζει να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Ένα βιβλίο που μιλάει για την αξία της φιλίας, της συμπαράστασης, της συνεργασίας και τη σπουδαιότητα της προστασίας του περιβάλλοντος.
Από 4 ετών

Ένα βιβλίο εμπνευσμένο από ένα τραγούδι που σίγουρα το έχετε ακούσει και το έχετε σιγοτραγουδήσει, σας έχει δώσει χαρά και αισιοδοξία. Το τραγούδι «What a wonderful world», όπως το γνωρίσαμε από την ερμηνεία του Louis Armstrong, ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας, κάθε στίχος και σελίδα, κάθε σελίδα και μια ζωγραφιά, κάθε ζωγραφιά και μια γεύση, μια μυρωδιά, ένα χαμόγελο. Αυτό το βιβλίο είναι για όλες τις ηλικίες, γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ανθισμένο τριαντάφυλλο, σε μια ηλιόλουστη μέρα, σε έναν ουρανό γεμάτο αστέρια, στο ουράνιο τόξο, στο γέλιο ενός παιδιού! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ