Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου 7 Μαρτίου

Για αυτό το Σάββατο επιλέξαμε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όμορφους χώρους και θα σας προσφέρουν ένα δημιουργικό πρωινό με τα παιδιά!

Καλή διασκέδαση!

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, 12.00
Βιβλιοπωλείο Booktique
(Π. Ιωακείμ 21, Κολωνάκι)

“Αυτό το βιβλίο είναι ένα παιχνιδιάρικο αλφαβητάρι. Αν κοιτάξουμε τα γράμματα, πέρα απ’ αυτό που σημαίνουν, θα δούμε πως είναι μικρά σχέδια. Και μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό να σχεδιάζεις τα γράμματα χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα άλλο, παρά μόνο τη μορφή τους και τον τρόπο που κινείς το χέρι σου.”

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, 11.30
NOUCMAS
(Κάσου 3, Κυψέλη)

Το πρώτο Σάββατο του μήνα (7/3) πραγματοποιείται το εργαστήριο “Όλοι εμείς…η Ανοικτή Παιδική Βιβλιοθήκη!”. Ολοκληρώνοντας ένα μήνα από την πρώτη συνάντηση στο χώρο του Noucmas, τα παιδιά θα διαβάσουν το βιβλίο “Χαριστική Βιβλιοθήκη” (των Αντώνη Παπαδεοδούλου και Δικαίου Χατζηπλή, εκδόσεις Πατάκη), θα φτιάξουν τις κάρτες μέλους και θα δανειστούν τα πρώτα βιβλία της Ανοικτής Παιδικής Βιβλιοθήκης.
Οι δράσεις απευθύνονται σε παιδιά 5-11 ετών.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, 13.00
IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα)

Ο Παιδικός IANOS και οι εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο “Η μαγική πυξίδα” του Πολ Μακάρτνεϊ, σε εικονογράφηση της Κάθριν Ντερστ και μετάφραση της Μάρως Ταυρή.

Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση παρακολουθούμε τις περιπέτειες του αρχηγού μαζί με τους μάγκες! Ταξιδεύουμε σε μέρη μακρινά, παίζουμε παιχνίδια κινητικά και θεατρικά και τέλος φτιάχνει ο καθένας τον δικό του παραμυθοχάρτη.

Ένα βιωματικό εργαστήριο που απελευθερώνει τη φαντασία και μας ταξιδεύει σε μαγικούς προορισμούς.

Σχεδιασμός και εμψύχωση: Παιδαγωγική ομάδα Απ’ουσία

Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, 12.00
Ευριπίδης στη Στοά
(Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι)

Ένα βιβλίο γεμάτο πρακτικές συμβουλές που θα κάνει το παιδί να αγαπήσει την υγιεινή διατροφή μέσα από 30 συνταγές γεμάτες παιχνίδι, δημιουργικότητα και φαντασία.

Τα παιδιά με την καθοδήγηση της Μαρίας Χολέβα θα φυτέψουν λαχανικά και θα δημιουργήσουν το δικό τους fun food πιάτο.

Μαζί με τη συγγραφέα θα είναι η Μάγκυ Ταμπακάκη, σεφ και κριτής του Master Chef junior.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ