Μαραθώνιος Ανάγνωσης με τα βιβλία του Μικρού Δράκου Καρύδα

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΡΑΚΟ
Πάρε κι εσύ μέρος στον πιο διασκεδαστικό Μαραθώνιο Ανάγνωσης διαβάζοντας τις συναρπαστικές περιπέτειες του μικρού δράκου Καρύδα και της παρέας του. Ακολούθησέ τους σε άλλες εποχές, χώρες, πλανήτες. Πολλά απίθανα δώρα σε περιμένουν.
Τι είναι πορτοκαλί πετάει φλόγες από το στόμα και φοράει μπλε κασκέτο; Ο μικρός δράκος Καρύδας του Ίνγκο Ζίγκνερ.

Με τον δράκο Καρύδα δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος/η πού θα βρεθείς. Μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις εποχή, χώρα ή πλανήτη. Αυτό ίσως το ξέρεις, ίσως και πάλι όχι, Αν είσαι γενναίος/α σε προ(σ)καλούμε να ζήσεις του κόσμου τις απίθανες περιπέτειες, συμμετέχοντας σε έναν Μοναδικό Μαραθώνιο Ανάγνωσης, διαβάζοντας τις συναρπαστικές ιστορίες του πορτοκαλή αξιαγάπητου δράκου και των κολλητών του, της σκαντζοχοιρίνας Ματίλντας και του φαγανοδράκου Όσκαρ.

Μπορείς να επιλέξεις πόσα από τα δεκαπέντε βιβλία της σειράς θα διαβάσεις, να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα και να απαντήσεις στις ερωτήσεις μέχρι τις 31/12/2019, για να μπεις στην κλήρωση για πλούσια δώρα.

Αν διαβάσεις και τα 15 βιβλία είσαι Χρυσός/ή Αναγνώστης/Αναγνώστρια.
Αν διαβάσεις 10 βιβλία είσαι Ασημένιος/α Αναγνώστης/Αναγνώστρια.
Αν διαβάσεις 5 βιβλία είσαι Χάλκινος/η Αναγνώστης/Αναγνώστρια.

«Εσύ έχεις σκεφτεί τι θα γίνεις, όταν θα μεγαλώσεις;»
«Τι θα γίνω δεν ξέρω. Τι θα κάνω, όμως, ξέρω: θα γυρίζω και θα μαζεύω περιπέτειες» απαντάει ο Καρύδας. «Εσύ;»
«Κι εγώ το ίδιο» λέει ο Όσκαρ. «Στις περιπέτειες πάντα κάτι γίνεται, δε θα βαριέμαι ποτέ».

Και το μόνο σίγουρο είναι πως όταν μεγαλώσει ο μικρός δράκος Καρύδας θα έχει μια τεράστια συλλογή από περιπέτειες, καθόλου βαρετές, ούτε για τον Όσκαρ αλλά ούτε και για εμάς τους αναγνώστες! Δες τες όλες και διάλεξε ποιες θα διαβάσεις για να «τρέξεις» στον πιο διασκεδαστικό δρακομαραθώνιο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ