Τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου στο Μουσείο των Συναισθημάτων

Το Μουσείο Συναισθημάτων είναι αφιερωμένο στα συναισθήματα και στο να μάθει τα παιδιά να τα αντιλαμβάνονται και να τα εκφράζουν. Η βασική του έκθεση «Στο Παλάτι του Θυμού!» προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά, στους εφήβους αλλά και στους ενήλικες να επεξεργαστούν, να εξερευνήσουν ευχάριστα και να γνωρίσουν καλύτερα το συναίσθημα του θυμού.

Κάθε Σαββατοκύριακο το Μουσείο Συναισθημάτων είναι ανοιχτό για τους ελεύθερους επισκέπτες. Από τις 10:00 έως τη 13:00 παίζουμε και εξερευνούμε την διαδραστική έκθεση «Στο Παλάτι του Θυμού» ενώ στη 13:00 το μεσημέρι κλείνει η έκθεση και ξεκινάει κάθε φορά ένα εργαστήριο για μικρούς και μεγάλους.

ΦΟΒΕ-ΡΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ6 και 7 Ιουλίου

Ο φόβος μας προστατεύει; Μας μπλοκάρει; Μας διασκεδάζει;

Ένα εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους μαζί!

Για παιδιά 5+ ετών & ενήλικες μαζί!

Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.

Η ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ – 13 και14 Ιουλίου
tale2

Στο διαδραστικό έκθεμα «Ο Κόσμος των Παραμυθιών» ταξιδεύουμε μέσα σε ένα παραμύθι, ακολουθούμε την ηρωίδα στη διαδρομή της, για να ανακαλύψουμε την ανεκτίμητη αξία που έχει ο μοναδικός μας εαυτός!

Ηλικίες: 5-105 ετών

Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ – 20 και 21 Ιουλίου
joy

Ένα εργαστήρι αφιερωμένο στα συναισθήματα. Για να τα εξερευνήσουμε και να τα καταλάβουμε καλύτερα μέσα από τις αισθήσεις μας! Να τους δώσουμε σχήματα, χρώματα, γεύσεις, μυρωδιές… Να τα αγαπήσουμε και να αναγνωρίσουμε την πολύτιμη αξία τους. Και κυρίως… για να παίξουμε μικροί και μεγάλοι μαζί!

Για παιδιά 7+ ετών & ενήλικες μαζί!

Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ – 27 και 28 Ιουλίου
new_exhibition2

Καλωσορίσατε στο Παλάτι του Θυμού! Τα συγκεκριμένα εργαστήρια αποτελούνται από παιχνιδιάρικες ξεναγήσεις στην έκθεση του μουσείου  για να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του θυμού.

Ηλικίες: 5-105 ετών

Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.

Το κόστος συμμετοχής στα εργαστήρια είναι 10 ευρώ και στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου. Δηλώνετε τη συμμετοχή σας για τα εργαστήρια στον χώρο του μουσείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ