Ο νέος χώρος των Εκδόσεων Διάπλαση

Οι Εκδόσεις Διάπλαση ανοίγουν το κεντρικό τους βιβλιοπωλείο στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος 19, στο Κολωνάκι, ώστε το αναγνωστικό κοινό να μπορεί να εξυπηρετηθεί καλύτερα σε έναν φιλόξενο και οργανωμένο χώρο, για μικρούς και μεγάλους.

Εκτός από τη μεγάλη συλλογή παιδικών βιβλίων που μπορούν να προμηθευτούν οι μικροί αναγνώστες, δημιούργησαν ένα ειδικό εκθετήριο με μοναδικές χειροποίητες κούκλες, αποκλειστικότητα του Διάπλαση exclusive, καθώς και επιλεγμένα παιχνίδια από τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου, ώστε να συνοδευτεί η εκπαίδευση με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Παράλληλα, λειτουργεί και αντίστοιχο τμήμα για τους ενήλικες, όπου, εκτός από την πλούσια συλλογή έργων της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας για όλα τα γούστα, μπορούν να επιλέξουν μοναδικά αντικείμενα τέχνης αλλά και προσεγμένα δώρα, στις πιο εκπληκτικές τιμές! Ένα art shop με χειροποίητα κοσμήματα, κεραμικά, γλυπτά και πρωτότυπα αντικείμενα δημιουργημένα από καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Ακόμα, στο πατάρι του καινούργιου αυτού χώρου θα φιλοξενούνται οι παρουσιάσεις των βιβλίων, ενώ παράλληλα ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει ένα χώρο ξεκούρασης και χαλάρωσης, που δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα από τις Εκδόσεις Διάπλαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ