Οι νέες κυκλοφορίες των Εκδόσεων Κλειδάριθμος για όλες τις ηλικίες

Για ακόμη μια φορά οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος κυκλοφορούν ποκιλία παιδικών βιβλίων για όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα!

Για παιδιά 3-6 ετών

Η μαμά μου είναι πειρατίναKarine Surugue

Μια τρυφερή ιστορία που επιχειρεί να εξηγήσει στα μικρά παιδάκια τον καρκίνο και τον τρόπο που μπορεί να τον αντιληφθεί το μικρό παιδί όταν τον βιώνει ένας πολύ δικός του άνθρωπος, με συμβολικές εικόνες που προσομοιάζουν την ασθένεια με περιπέτεια και την μητέρα που νοσεί με πειρατίνα. 
Mέρος των κερδών από το βιβλίο θα διατεθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Εικονογράφηση: Rémi Saillard

Ζωή στον Άρη –Jon Agee

Μια ευφυής και συναρπαστική ιστορία από τον συγγραφέα του αγαπημένου και βραβευμένου Ένας τοίχος στη μέση του βιβλίου για έναν τολμηρό αστροναύτη που πηγαίνει στον πλανήτη Άρη βέβαιος ότι υπάρχει ζωή.

Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Εικονογράφηση : Jon Agee

Ένα κουτί με πεταλούδες. Μια ιστορία για τα συναισθήματα Jo Rooks

Ένα βιβλίο της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας για τα συναισθήματα. Με πολύχρωμες μεταφορές και ζωηρή εικονογράφηση, το Ένα κουτί με πεταλούδες είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Οι μικροί αναγνώστες μαθαίνουν να διακρίνουν τα συναισθήματα –την αγάπη αλλά και τη ζήλια, τον θυμό και την ανησυχία.

Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Εικονογράφηση: Jo Rooks

Μπόγκι το ξωτικό –Aaron Blabey

O αγαπημένος ήρωας του Aaron Blabey, το άτακτο και παιχνιδιάρικο παγκ Μπόγκι, επανέρχεται με μια ξεκαρδιστική γιορτινή ιστορία στην οποία ο Μπόγκι ξενυχτάει περιμένοντας τα δώρα του.

Μετάφραση: Αρσέν
Εικονογράφηση: Aaron Blabey

Για παιδιά από 8 ετών

Μαθηματικά στο στοιχειωμένο σπίτι – David A. Adler

Ένα βιβλίο γεμάτο ανατριχιαστικές εκπλήξεις και διασκεδαστικά παιχνίδια άλγεβρας από τον καταξιωμένο συγγραφέα περισσότερων από 300 βιβλία και εκπαιδευτικό Ντέιβιντ Άντλερ. 
Από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του Τί ώρα είναι;

Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή
Εικονογράφηση: Edward Miller

Για παιδιά 9-12 ετών

Η δική μου ανατομία. Ο απόλυτος (και αηδιαστικότατος) οδηγός για το ανθρώπινο σώμα Adam Kay

Ο συγγραφέας των βιβλίων Αυτό θα πονέσει και Χριστουγεννιάτικη εφημερία Adam Kay εμφανίζεται για πρώτη φορά και στο χώρο του παιδικού-νεανικού βιβλίου. Η δική μου ανατομία. Ο απόλυτος (και αηδιαστικότατος) οδηγός για το ανθρώπινο σώμα είναι ένας αστείος και χρήσιμος ταυτόχρονα οδηγός που εξετάζει κάθε ανθρώπινο όργανο και παρέχει πληροφόρηση για ζητήματα απλά αλλά και σύνθετα όπως η αναπαραγωγή, ο θάνατος ή τα επίκαιρα λόγω covid19 μικρόβια.

Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου
Εικονογράφηση: Henry Paker

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ