Μηνύματα από το Παλάτι του Θυμού: μικρά μηνύματα έκπληξη από το Μουσείο Συναισθημάτων

Το Μουσείο Συναισθημάτων παραμένει κλειστό αλλά σκέφτηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα με ανταλλαγή παραμυθιών και ζωγραφιών, για να κρατήσει την επαφή με το κοινό ζωντανή, μέχρι να έρθει η ώρα να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Καθώς το μουσείο συνεχίζει να είναι κλειστό για τους επισκέπτες του και καθώς είναι ακατόρθωτο να μεταφερθεί η ουσία της δουλειάς του μέσα από το διαδίκτυο, σκεφτήκαμε έναν τρόπο για να επικοινωνήσουν οι ήρωες της διαδραστικής έκθεσης από το «Παλάτι του Θυμού» μαζί σας!

Πώς;
Με μικρά γράμματα και μηνύματα
 που θα μπορείτε αν θέλετε, να τα μεγαλώσετε με αναζητήσεις, παιχνίδια, συζητήσεις, ζωγραφιές και ότι άλλο φανταστείτε.

Οι ήρωες της έκθεσης, που είναι αφιερωμένη στο συναίσθημα του θυμού, θα σας γράφουν μικρά μηνύματα έκπληξη για να σας εμπνεύσουν και να μεταφέρουν κάποια μυστικά από το παλάτι του θυμού στο σπίτι σας!

Για όσους έχετε επισκεφτεί την έκθεση σας θυμίζουμε την ιστορία της και για όσους δεν έχετε βρεθεί ποτέ «Στο Παλάτι του Θυμού» θα σας βάλουμε λίγο στο κλίμα του μέχρι να μπορέσετε να διαβείτε την πύλη του!

Ξεκινάμε! Αρχή του παραμυθιού!

Γιατί όμως παραμυθιού ίσως αναρωτιέστε και απαντάμε: Γιατί μέσα στο ασφαλές, ευχάριστο και συμβολικό σύμπαν του παραμυθιού, μπορούμε να εξερευνήσουμε και να γνωρίσουμε τον εσωτερικό κόσμο των συναισθημάτων μας καλύτερα. Οι ήρωες του παραμυθιού που τυλίγει την έκθεση του μουσείου, θα μας βοηθήσουν, όπως μας βοηθάνε οι ήρωες σε όλα τα παραμύθια.”

Το παραμύθι έρχεται στο email σας αν είστε εγγεγραμένος στο newsletter του Μουσείου και εσείς είτε μικροί είτε μαγάλοι μέχρι να λάβετε το επόμενο μήνυμα μπορείτε αν θέλετε να ζωγραφίσετε σε ένα χαρτί πως φαντάζεστε ή πως θυμόσαστε το Παλάτι του Θυμού, τον ιππότη Μιληνό και τον κόκκινο δράκο του, τον Θούφουρ!

Είτε είσαστε μικροί, είτε είσαστε μεγάλοι, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας ζωγραφιά και να την φυλάξετε ή να την κολλήσετε στον τοίχο ή στην πόρτα του ψυγείου. Αν θέλετε να την μοιραστείτε με το μουσείο μπορείτε να την φωτογραφίσετε και να την στείλετε με τον ταχυδρόμο ή με την βοήθεια του υπολογιστή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ