Ο Α. Κρύσιλας μιλάει στη ραδιοφωνική εκπομπή “Αραμπέ & Βουζαβέ” αυτό το Σάββατο

Η παιδική ραδιοφωνική εκπομπή “Αραμπέ & Βουζαβέ” πετάει κάθε Σάββατο 13:00- 15:00…από τους  99.8Fm στο Ράδιο Ακρόαμα του Βόλου κι από το δίκτυο www.akroama.gr σε όλη την Ελλάδα.

Η εβδομαδιαία ραδιοφωνική συνάντηση ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε κόσμους μαγικούς καθώς είναι ένα παράθυρο στον κόσμο πρώτα του παιδιού κι έπειτα του γονέα, μιας κι ο κύριος σκοπός της είναι η οικογένεια να περνά ποιοτικό χρόνο σαν μια ζεστή αγκαλιά…

Θα έλεγε κανείς πως είναι ένα ποτ πουρί παιδικών τραγουδιών, μουσικών ακουσμάτων, αφήγηση παραμυθιών, προτάσεις παιδικών παραμυθιών κι όχι μόνο… προβληματισμών, οικογενειακής ζεστασιάς εκπαίδευσης και φυσικά διαγωνισμών.

Στο εβδομαδιαίο ταξίδι συνοδοιπόροι μας και βοηθοί μαίες και σύμβουλοι θηλασμού, ψυχολόγοι, γιατροί, λογοθεραπευτές, παιδαγωγοί και φυσικά συγγραφείς.

Σας περιμένουμε όλους αυτό το Σάββατο στις 13 Ιουνίου για να πετάξουμε στο χωρο χρόνο με συντροφιά την Ούμμα το κορίτσι που ζωγράφιζε με τη φωτιά και το συγγραφέα μας Αντώνη Κρύσιλα. Στο μικρόφωνο η Γεωργία Παράσχου και στον ήχο ο Νίκος Νερούτσος…!

Αντώνης Κρύσιλας
Γεωργία Παράσχου

Ούμμα, το κορίτσι που ζωγράφιζε με τη φωτιά
Συγγραφέας: Αντώνης Κρύσιλας
Εικονογράφηση: Αλεξία Λουγιάκη
ISBN: 978-618-83795-4-1
Εκδόσεις: Forin Σταματόπουλος IKE
Δ/νση: Σόλωνος 71, 10679, Αθήνα
Τηλ. 210/3387566

Για παραγγελίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Forin.gr εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ