Μένουμε σπίτι και γιορτάζουμε την Ημέρα Παιδικού βιβλίου με όμορφα βιβλία

Ημέρα Παιδικού βιβλίου σήμερα και ο καλύτερος τρόπος για να “γιορτάσουμε” – ιδιαίτερα τις μέρες που Μένουμε Σπίτι – είναι να ανανεώσουμε τη βιβλιοθήκη μας και να κρατήσουμε την όρεξη των παιδιών μας για ανάγνωση ζωντανή!

Η μικρή Ούμμα μέσα από ένα τυχαίο γεγονός ανακαλύπτει ότι μπορεί να αποτυπώσει τη φαντασία της ζωγραφίζοντας στη σπηλιά! Πώς αντιδρούν όμως τα υπόλοιπα μέλη της φυλής σε αυτή τη μαγική ικανότητα;
Μέσα από τις τοιχογραφίες ανακαλύπτουν όλοι σιγά σιγά την αξία της ζωγραφικής, της γραφής και της αποτύπωσης της φαντασίας αλλά και των πραγματικών γεγονότων.
«Αυτές οι ζωγραφιές της Ούμμα και των παλιών ανθρώπων, είναι τα πρώτα βιβλία που γράφτηκαν, σε εποχές που δεν υπήρχε ακόμη γραπτή γλώσσα.»

Από το Οπισθόφυλλο
«Η μικρή Ούμμα, ένα οκτάχρονο κορίτσι των σπηλαίων, ανακαλύπτει τυχαία κάτι που θα της αλλάξει τη ζωή. Αυτή της όμως η ανακάλυψη θα αλλάξει ολόκληρη την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους προς το καλύτερο. Είναι ένα δώρο από τους ίδιους τους θεούς προς τον άνθρωπο.»

Για παραγγελίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Forin.gr εδώ.

Από τις εκδόσεις forin Σταματόπουλος κυκλοφορούν επίσης:

Αποκτήστε τα εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ