
- This event has passed.
Το τελευταίο φαγοπότι του Καραγκιόζη (Κυριακή 09/08) στο Θόλο του Σταύρος Νιάρχος
9 Αυγούστου, 2020 @ 8:30 μμ
Ο Καραγκιόζης, μετά από μια μεγάλη περίοδο ανεργίας, βρίσκει, επιτέλους, μια καλή θέση εργασίας στο αρχοντικό σπίτι του κυρίου Αριστόβουλου. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα θα έρθουν όμως από εκεί που δεν το περιμένει, βάζοντάς τον σε μεγάλους μπελάδες!
Τιμή εισιτηρίου: 3€
Για την πρώτη παράσταση στις 02/08, η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 24/07 στις 09.00.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 θέσεις.
Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30 λεπτά νωρίτερα. Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 5 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
Για την ασφάλειά σας είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας κατά την είσοδο και έξοδό σας από τον χώρο της εκδήλωσης.
Σημεία προπώλησης:
- ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services εδώ
- Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ταμείο ΕΛΣ)
- τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)
Η προαγορά εισιτηρίων, είτε ηλεκτρονικά είτε από τα ταμεία της ΕΛΣ, είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων στον χώρο της εκδήλωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.